Deigemne focaccia

Artikkelnummer: 201166
EPD-nummer: 5820451
Nettovekt (gram): 600

5820451 Focassie deig + stekt
Focaccia som deigemne gir mange muligheter å lage sin favoritt og størrelse. Bakt med surdeig av hvete, rosmarin, hvitløk og olivenolje. Kan toppes med hva du ønsker. Grovhetsprosent 0

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Stekeanvisning: Tines over natt på kjøl dekket med plast. Kan deles ev. opp i ønsket størrelse. Pensle deigemnet med olivenolje og heves i 45-50 minutter (til ca dobbel størrelse) i forvarmet raskeskap ved 37°C tilført fuktighet eller 3-5 timer i romtemperatur. Med jevne mellomrom. trykk fingrene nesten helt i bunn av deigemnet. pensles med olivenolje så smågropene fylles opp med olje. Toppes med ønsket topping. Stekes i forvarmet ovn ved 200°C i ca. 12-14 minutter.

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 295 kcal
  • Energi (kJ) 1143 kJ
  • Fett (g)* 6.2 g
  • - hvorav mettet fett* 1 g
  • Karbohydrater (g)* 44.4 g
  • - hvorav sukkerarter* 2.8 g
  • Kostfiber (g) 2.9 g
  • Protein (g)* 8.8 g
  • Salt (g)* 1.5 g
  • Lactose g/100g 0
Ingredienser

HVETEMEL, vann, surdeig av HVETE, ekstra virgin olivenolje, gjær, salt, sukker, rosmarin, HVETEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300), hvitløk, emulgator (vegetabilsk E472e), rapsolje, glukose, enzym (amylase). Kan inneholde spor av melk, soya, mandler og sesamfrø.
Allergener:

Korn som inneholder gluten

.
Kan inneholde spor av

Sesamfrø

,

Mandel

,

Melk

,

Soyabønner

.
Produksjonsland: Norge
BS_0-25_black BAKT I NORGE