Ekstra grovt rundstykke bakt med fullkornshvetemel, surdeig og fersk revet gulrot. Hele 100% grovt og nøkkelhullsmerket for deg som ønsker et sundt, saftig og godt produkt. Grovhetsprosent: 100
Beredning / Användning
Tines på brett tildekket med plast på kjøl over natten eller 1-2 timer i romtemperatur. Etter tining pensles rundstykkene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Heves i cirka 45 minutter på 37grader med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves rundstykkene i romtemperatur i 3-5 timer til cirka dobbel størrelse (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Stekes i forvarmet ovn ved 230 grader. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190 grader. Stek rundstykkene i cirka 15-20 minutter. Dette avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
215 kcal
-
Energi (kJ)
805 kJ
-
Fett (g)*
3.6 g
-
- hvorav mettet fett*
0.5 g
-
Karbohydrater (g)*
27.4 g
-
- hvorav sukkerarter*
1.3 g
-
Kostfiber (g)
6.4 g
-
Protein (g)*
9.9 g
-
Salt (g)*
0.9 g
Ingredienser
Kan inneholde spor av Melk
,
Sesamfrø
,
Soyabønner
,
Mandel
.
Produksjonsland: Norge