Glutenfri baguette

Artikkelnummer: 335203
EPD-nummer: 4266433
Nettovekt (gram): 105

Glutenfri baguette
Nå kan du servere dine kunder en velsmakende glutenfri baguette av høyeste kvalitet.

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller kaldere

Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 235 kcal
  • Energi (kJ) 985 kJ
  • Fett (g)* 2.2 g
  • - hvorav mettet fett* 0.2 g
  • Karbohydrater (g)* 48.7 g
  • - hvorav sukkerarter* 1.8 g
  • Kostfiber (g) 4.3 g
  • Protein (g)* 2.5 g
  • Salt (g)* 1.6 g
Ingredienser

Maisstivelse, vann, modifisert tapiokastivelse, sammalt rismel, tørket surdeig av ris, rapsolje, gjær, psyllium, salt, laktosefritt MELKEPULVER, potetfiber, fruktose, fortykningsmiddel (E412, E464), bambusfiber.
Allergener:

Melk

.
Produksjonsland: Finland