Kardemommesnurr

Artikkelnummer: 201577
Nettovekt (gram): 100
EPD nummer: 6055339

400x400-6055339 Kardemomme snurr
Norskprodusert snurr bakt med kardemomme i deigen og kardemommefyll i svingene. Kan toppes med sukker eller annen glasur/fyll.

Håndtering og bakeinstruksjon

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Bollene legges på brett tildekket med plast og tines på kjøl over natten. Kan også tines på brett i cirka tre timer i romtemperatur. Når bollene er tint, heves de i heveskap i 40-50 minutter ved 37°C tilsatt fuktighet. Uten heveskap heves bollene til dobbel størrelse under plast i romtemperatur i 3-5 timer. Sett brettet på et lunt sted - gjerne over en ovn eller under en varmelampe (maks 37°C) og unngå kald trekk. Pensle bollene og la det tørke i cirka fem minutter før steking. Kan toppes med sukker før steking. Stekes ved cirka 180°C i 8-10 minutter.

Holdbarhet

270

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 327 kcal
  • Energi (kJ) 1199 kJ
  • Fett (g)* 6.1 g
  • - hvorav mettet fett* 1 g
  • Karbohydrater (g)* 48.9 g
  • - hvorav sukkerarter* 16.4 g
  • Kostfiber (g) 2.6 g
  • Protein (g)* 8.5 g
  • Salt (g)* 0.4 g
Ingredienser

HVETEMEL, vann, sukker, fyll 11,1% (sukker, vann, glukosesirup, vegetabilsk olje (raps, kokos), modifisert stivelse, potetmel, glukosesirup, kardemomme 1,2%, fullherdet rapsolje, HVETEMEL, salt, konserveringsmiddel (E202), surhetsregulerende middel (E330), naturlig aroma), rapsolje, gjær, HVETEGLUTEN, kardemomme 0,6%, salt, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase), emulgator (E471, E472e), surhetsregulerende middel (E170).
Allergener:

Hvete

.
Kan inneholde spor av

Melk

,

Sesamfrø

,

Soyabønner

,

Mandel

.
Produksjonsland: Norge
BAKT I NORGE Norway - Vegan