Matvaredivisjonen utvikler, prosesserer og markedsfører produkter som omfatter mel, frokostprodukter, pasta, frossent og ferskt brød, knekkebrød og ferdigmatmåltider.
Lantmännen er et landbrukskooperativ basert på de dype kunnskapene som våre gårdbrukere har bygget opp gjennom generasjoner. Sammen arbeider vi for et livskraftig jordbruk. Sammen tar vi ansvar fra jord til bord.
Fra jord til bord
Med utgangspunkt i åkeren og virksomheter i verdikjeden fra jord til bord er vi med hele veien fra såing og innhøsting – til maten på våre bord, fôr til våre dyr og klimasmart biobrensel.
Lokalt og globalt
Vi eies av svenske gårdbrukere og har vårt grunnlag i Sverige, med Østersjøområdet som vårt utvidede hjemmemarked. Vi har et sterkt internasjonalt nærvær, og uansett land og sted tar vi alltid samme ansvar.
Forskning for fremtiden
Vi driver forskning og satser på innovasjon for morgendagens landbruk, bioenergi og fremtidens mat. Innovasjon er avgjørende for å løse dagens og fremtidens utfordringer, og derfor har Lantmännen også en egen forskningsstiftelse.
Se etter spiren
Lantmännens grønne spire finnes på våre forpakninger. Produktene kan være forskjellige, men alle skal kunne føle seg trygge på at vi alltid minimerer påvirkningen på miljøet og menneskene. Hvis spiren finnes på pakken, kan du være sikker på at det er Bra Mat fra Lantmännen.
Stor og saftig kanelsnurr med en eksklusiv deig og ekstra mye fyll. Kan stekes i form og toppes med ostekrem for litt ekstra luksus. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek.
Håndtering og bakeinstruksjon
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Bollene legges på brett tildekket med plast og tines på kjøl over natten. Kan også tines på brett i cirka tre timer i romtemperatur. Når bollene er tint, heves de i heveskap i 40-50 minutter ved 37°C tilsatt fuktighet. Uten heveskap heves
bollene til dobbel størrelse under plast i romtemperatur i 3-5 timer. Sett brettet på et lunt sted - gjerne over en ovn eller under en varmelampe (maks 37°C) og unngå kald trekk.
Pensle bollene og la det tørke i cirka fem minutter før steking. Stekes ved cirka 180°C i 8-10 minutter.