Skolebrød vaniljekrem

Artikkelnummer: 201593 Nettovekt kartong (gram): 7200
GTIN: 07020712020502
EPD nummer: 5706700

Tradisjonelt skolebrød. Vaniljekrem er ferdig påført hver bolle slik at du enkelt kan spare tid og få et jevnt og pent resultat hver gang. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Melis og kokos medfølger ikke.

60 stykk per kartong

Håndtering / tilberedning

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Bollene legges på brett tildekket med plast og tines på kjøl over natten. Kan også tines på brett i cirka tre timer i romtemperatur. Når bollene er tint, heves de i heveskap i 40-50 minutter ved 37°C tilsatt fuktighet. Uten heveskap heves bollene til dobbel størrelse under plast i romtemperatur i 3-5 timer. Sett brettet på et lunt sted - gjerne over en ovn eller under en varmelampe (maks 37°C) og unngå kald trekk. Stekes ved cirka 180°C i 7-8 minutter. Avkjøl bollene før de dekoreres med melisglasur og kokos.

Ingredienser

HVETEMEL, vann, 17,9% vaniljekrem (MELK, sukker, modifisert maisstivelse, MELKEPULVER, mysepulver (MELK), stabilisator (E440, E401, E450), MELKEPROTEIN, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160a)), sukker, rapsolje, gjær, HVETEGLUTEN, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandler og sesamfrø.

Allergener

Inneholder:

Melk, Korn som inneholder gluten

Kan inneholde spor av:

Sesamfrø, Mandel, Soyabønner

Produksjonsland: Norge

Holdbarhet (dager)

270

Nettovekt kartong (gram)
7200
Artikkelnummer
201593
GTIN
07020712020502
BAKT I NORGE

Næringsinnhold per 100g


  • Energi (kcal) 289 kcal
  • Energi (kJ) 1058 kJ
  • Fett (g)*
    - hvorav mettet fett*
    5.3 g
    1 g
  • Karbohydrater (g)*
    - hvorav sukkerarter*
    42.3 g
    12.4 g
  • Kostfiber (g) 2.4 g
  • Protein (g)* 8.8 g
  • Salt (g)* 0.4 g

Tilgjengelig hos grossist


  • Millum 5706700
  • Asko Servering 5706700
  • Servicegrossistene 5706700
  • Kolly 5706700
  • Dlvry 5706700