Baguette med kyllingpålegg og mango


5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 baguette rustikk grov 140 g
  • 15 skiver kyllingpålegg
  • 10 parmesanflak  
  • 10 skiver tørket mango
  • 100 gram spicy paprikamajones
  • 5 gram friterte urter 

EPD 5820444 Baguette rustikk grov 140g

__________________________

Dette trenger du til parmesanflak

  • 200 gram parmesan 

Dette trenger du til spicy paprikamajones

  • 200 gram majones
  • 2 grillede paprika
  • ¼ kinesisk hvitløk
  • 1 ts røkt paprika pulver 
  • 10 dråper tabascco
  • Saften fra ¼ sitron
  • ¼ bunt gressløk
  • Salt og pepper

30 minutter

Slik gjør du

  1. Tilbered baguetten etter anvisning på kartong og avkjøl baguettene.
  2. Smør på paprikamajones og legg på salat, kyllingpålegget og tørket mango.
  3. Pynt med parmesanflakene og evt. noen frityrstekte urter. Bruk gjerne gamle urter og stek de i frityren på 160oC i 20 sekunder. Legges urtene på papir slik at oljen renner av.

__________________________

Slik lager du parmesanflak 

  1. Riv parmesanen og fordel de i små hauger på bakepapir.
  2. Stekes på 200oC i 4-5 minutter.

Slik lager du spicy paprikamajones

  1. Lag en glatt masse av hvitløk og paprika, bruk gjerne en blender.
  2. Bland inn majones, gressløk, paprikapulver og tabassco.
  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT