Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Rundstykke á la rekecocktail
Rekecocktail er en klassisk forrett fra 70- og 80-tallet og som nå er på full vei tilbake på norske menyer. Vi har valgt å lage en liten vri på serveringen ved å legge rekecocktailen på ett nystekt rundstykke med valme- og solsikkefrø.
Dette trenger du
- 5 Rundstykke valmue- og solsikkefrø (EPD 6722912)
- 125 gram Cocktail saus
- 200 gram ferskpillede reker
- 200 gram Isbergsalat
- 100 gram Avokado
- 100 gram Små tomater
- Spiselige blomster
__________________________
Dette trenger du til Cocktail saus
- 75 gram Majones
- 15 gram Sriracha majones
- 25 gram Ketchup
- 5 gram Rød paprika
- 5 gram Kajennepepper
- 1 ss Sitronjuice
- 1 ss Cognac
- salt og pepper
Slik gjør du
-
Tilberede rundstykket som anvist på kartongen og del det i to
-
Kuttopp salat, skjær avokado og tomat i biter
-
Legg grønnsakene på rundstykkets bunn
-
Legg deretter på ferskpillede reker
-
Topp med cocktail saus
-
Pynt med spiselige blomster og karse om ønskelig
__________________________
Slik lager du cocktail saus
- Ta majonesen i en bolle
- Tilsett Sriracha majones, ketchup, røkt paprika og kajennepepper og bland godt
- Smak til med sitronjuice, cognac, salt og pepper