Frosne bakervarer, også kalt bake-off, er en oppfinnelse som har revolusjonert konseptet baking i profesjonelle kjøkken, bakerier og hjem. Hvis du ennå ikke er kjent med fordelene med frosne bakervarer, har vi her samlet syv gode grunner til at du også bør velge nettopp dette. Du kan finne mer informasjon om bruken og fordelene med bake-off i brosjyren vår "Bake-off: Rykende ferske bakervarer når du vil".

1. Alltid ferske bakervarer

Frosne bakervarer kan du tilberede når du vil og den mengden du trenger. Med frosne bakervarer i fryseren tar du opp kun det du skal bruke når det passer deg, samtidig som du sparer både penger og miljøet. Du kan ha en deilg tilførsel av nystekte bakervarer gjennom hele dagen. Husk duften av nystekt selger - så stek gjerne gjennom hele dagen for å friste med duften av nystekt i lokalene.

2. Variert utvalg

Du finner bakervarer fra oss i alle tilberedningsstadier: ferdig stekt, halvstekt og rå deigemner. Bake-off gir deg mulighet til å tilby gjestene en bredde i produktutvalget det er tilnærmet umulig å få til med ferske bakervarer. Du har mange alternativer og du kan pimpe produktene etter eget ønske. Fra vårt brede utvalg kan du alltid skreddersy utvalget og menyen etter sesong. Du steker kun det du trenger når du trenger det og kan skape variasjon fra dag til dag.

3. Fleksibel servering

Selger du mer enn forventet eller får uventet besøk, kan du tine og servere, eller steke opp mer nystekt bakst

4. Jevnt høy kvalitet

Produktene er bakt ferdig med moderne bakemetoder slik at du kun skal tine og/eller heve og steke dem. Dermed blir kvaliteten den samme hver gang så lenge du følger noen enkle instruksjoner.  Det er også enkelt å lære opp nyansatte til å bake smakfulle bakervarer.

4. Mindre matsvinn

Fordelen med bake-off er produktenes gode holdbarhet og allsidighet som gjør det lettere å kontrolere svinnet. Med litt planlegging, steker du kun det volumet du trenger, sitter igjen med minimalt av tørre eller mugne brød og bakervarer, og kaster derfor mindre.

6. Bedre lønnsomhet

Siden du kan kjøpe større kvanta og kaster mindre, ser også bunnlinjen bedre ut.

7. Duften av nybakt

De færreste kan motstå duften av nystekt brød og søtbakst. Steker du mindre volumer ofte, beholder du den herlige duften i lokalet ditt hele dagen.