Croissante mini med sjokolade

Croissant mini dekorert med sjokolade


(10 porsjoner)

  • 10 mini croissanter (stekt som anvist)

Sjokoladepynt

  • 200 g melkesjokolade (smeltet)
  • 100 g hvit sjokolade (smeltet)
  • Blått spirulinapulver
  • Matcha pulver eller lys grønn konditorfarge
  • Acai pulver

Slik lager du sjokoladepynt

  1. Smelt hvit og melkesjokolade i hvert sitt vannbad eller mikroovn
  2. Den del hvite sjokoladen i forskjellige boller og bland til med de ulike pulverne 

Montering

  1. Dypp halve langsiden av croissanten i resten av den fargede sjokoladen
  2. Legg på bakepapir i 10 minutter slik at sjokoladen stivner
  3. Dekorer med sprøytepose. Hold posen ca 15 cm unna.

Tips: pynt gjerne med tørre bringebør, hakkede pistasjnøtter eller mandler.