Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Elgbiff med smørstekte kantareller
Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke med elgbiff, smørstekt kantarell og tyttebærrømme.
(5 porsjoner)
-
5 stk Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke
- 500 g elgstek eller annet viltkjøtt bruk gjerne rester fra dagen før
- 100 g kantareller
- 5 skiver stekt bacon
- 75 g tyttebærrømme
- 5 store salatblader
- Frisk rosmarin
Tyttebærrømme
- 2 dl seterrømme
- 100 g tyttebær
- 50 g sukker
Slik lager du tyttebærrømme
Rør sammen tyttebær og sukker, la det stå og trekke i ca 30 minutter før du blander det sammen med rømmen.
Montering
Skjær opp kjøttet i passe store skiver og lun skivene litt i pannen. Dander salat, kjøtt, smørstekt kantarell med tyttebærrømme og en liten kvast med rosmarin på toppen.