Gjør events til burgerbusiness

Gjør store og små arrangementer til god burgerbusiness! Du kan for eksempel mette publikum med smakfulle burgere på den lokale byfestivalen, et stort idrettsarrangement eller ulike markeder. Det betyr samtidig økt omsetning.

Nedenfor har vi samlet noen forslag til hva du bør tenke.

Gjør det enkelt og godt

Mat har de siste årene blitt et viktig element for et vellykket arrangement. Folk kommer både for å oppleve og for å spise godt. Burgeren er populær i mange sammenhenger – ikke minst til utendørsarrangementer. Maten skal smake godt, være enkel å tilberede og kunne spises sittende og stående. Med sine smakskombinasjoner av surt, søtt og salt er burgeren elsket av både store og små, så du treffer blink med burger på menyen.

Start lokalt

Start med å tenke lokalt. Hvilke små og mellomstore arrangementer er det i nærområdet om sommeren? Hvor vil kundene elske å spise burgere? By på arrangementet og la oss hjelpe deg med det rette brødet til dine brukere. Bruk lokalmediene til å annonsere at du leverer mat til for eksempel byfesten, gir rabatt til de som forhåndsbestiller og lag gjerne konkurranser i sosiale medier hvor kundene kan vinne mat til arrangementet.

Vurder ditt valg av brød

En ting er å ha burger på menyen på hjemmebane. Det er noe helt annet å måtte tilberede dem utenfor sitt vanlige kjøkken. Heldigvis finnes det burgerbrød til ulike anledninger, så sørg for å velge det rette. De fleste burgerbrødene er ferdig delt slik at man sparer tid når det skal gå fort. 

Se vårt store utvalg av burgerbrød her

Få brødet du trenger

Når du selger de beste burgerne, vokser køen raskt. Da er det viktig å ha en brødleverandør som både har brødet du ønsker og som kan levere raskt. Vi vet hva som skal til for å levere til både små og store arrangementer, og det gjør oss til en pålitelig leverandør for mange av våre kunder.

Kontakt oss her og finn ut hva vi kan levere til ditt neste arrangement