Wraps pulled chicken - spicy ris

Wraps med pulled chicken, spicy ris, agurk og choritzo mayo


(5 porsjoner)

  • 5 stk Wraps  
  • 500 g pulled chicken
  • 500 g spicy ris
  • 100 g Choritzo majones
  • 60 g agurk i strimler

Choritzo majones

  • 2 dl majones
  • 100 g choritzopølse
  • 50 g parmesan
  • rapsolje
  • salt og pepper

Spicy ris

  • 3 dl ris
  • 6 dl vann
  • 1/2 dl spicy kryddermiks
  • 1/2 løk
  • rapsolje
  • salt

Slik lager du fyllet til wrapsen:

Spicy ris

  1. Skyll risen i vann og la den renne godt av.
  2. Hakk løken i små terninger og fres den i olje.
  3. Ha i risen og la den frese i ca 1 minutt.
  4. Ha i krydderblandingen før du heller over vannet.
  5. Kok opp og sett på lokk.
  6. Sett kjelen i stekovenen på 180 grader i ca 18 minutter.

Choritzo majones

  1. Del choritzopølsen i små terninger og fres terningene i stekepannen med litt olje.
  2. Bland majones og revet parmesan.
  3. Bland choritzopølsen i majonesblandingen.
  4. Smak til med salt og pepper.

Montering

  1. Varm kyllingkjøttet.
  2. Pakk wrapsen inn i sølvfolie og varm de litt i ovnen.
  3. Legg på lun ris, kyllingkjøtt og trimlet agurk.
  4. Topp med choritzo majones.
  5. Rull sammen wrapsen og server.

image6j1t.png

 Slik bretter du wraps:

wrap-metode-_0002.jpg mceclip16.jpg

mceclip17.jpg mceclip18.jpg

mceclip19.jpg