Fransk hotdogbrød med lammepølse og chevré

Fransk hotdogbrød med lammepølse og lun chevré ost


(10 porsjoner)

  • 10 stk franske hotdog brød
  • 10 stk lammepølser
  • 300 g gulrot og rødbetsalat
  • 150 g Mache-salat
  • 150 g Chevré ost
  • 2 ss honning

Gulrot og rødbetsalat

  • 3 stk gulrøtter
  • 1 stk stor rødbete
  • 2 ss olivenolje
  • Saften fra ½ lime
  • Salt og pepper

Slik lager du gulrot og rødbetsalat

  1. Strimle og bland gulrøtter og rødbeter med litt olivenolje og litt av limesaften

  2. Smak til med salt og pepper samt resten fra limen.

Montering

  1. Varm hotdogbrødene i en grillpanne evt. i pressgrill, del deretter brødet på langs.
  2. Skjær opp Chevré ost i 20 tynne skiver og ha på litt honning som lunes litt i ovnen.
  3. Stek eller griller pølsene.
  4. Ha i mache-salaten samt gulrot, rødbetsalat blandingen.
  5. Legg i de ferdigstekte pølsene som toppes med lun chevre - to på hver pølse.