Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Baguette med biff og blåmuggost
Påsmurt baguette med biff, blåmuggost fersken, balsamicosirup og baconterninger
(5 porsjoner)
- 5 baguetter
- 250 g mørbradbiff
- 100 g aioli
- 150 g blåmuggost
- 100 g bacon terninger
- 10 stk salatblader
- Fersken og balsamicosirup
Fersken og balsamicosirup
- 1 stk rødløk
- 3 stk fersken
- 5 ss balsamicoeddik
- 5 ss ferskpresst appelsinsaft
- 1 ss brunt sukker
- 2 ss olivenolje
Slik lager du fersken og balasmicosirup:
- Varm opp olivenolje og fres finhakket løk i pannen.
- Del fersken i terninger og ha det i pannen som freses lett.
- Ha i balsamicoeddik, appelsinjuice, brunt sukker og kok opp.
- La det stå til sirupen tykner.
- Smak til med salt og pepper
Slik fyller du baguetten
- Stek kjøttet og la det hvile.
- Skjær kjøttet opp i skiver.
- Skrå sjær baguettene (ikke helt gjennom) og smør aioli på begge flatene.
- Ha i salat, lunt biffkjøtt og blåmuggost.
- Topp med sprøstekt bacon, fersken og balsamicosirup.