Baguette med biff og blåmuggost

Påsmurt baguette med biff, blåmuggost fersken, balsamicosirup og baconterninger


5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 baguetter 
  • 250 g mørbradbiff
  • 100 g aioli
  • 150 g blåmuggost
  • 100 g bacon terninger
  • 10 stk salatblader
  • Fersken og balsamicosirup

______________________

Dette trenger du til fersken og balsamicosirup

  • 1 stk rødløk
  • 3 stk fersken
  • 5 ss balsamicoeddik
  • 5 ss ferskpresst appelsinsaft
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du:

  1. Stek kjøttet og la det hvile.
  2. Skjær kjøttet opp i skiver.
  3. Skrå sjær baguettene (ikke helt gjennom) og smør aioli på begge flatene.
  4. Ha i salat, lunt biffkjøtt og blåmuggost.
  5. Topp med sprøstekt bacon, fersken og balsamicosirup.

_________________________

Slik lager du fersken og balasmicosirup:

  1. Varm opp olivenolje og fres finhakket løk i pannen.
  2. Del fersken i terninger og ha det i pannen som freses lett.
  3. Ha i balsamicoeddik, appelsinjuice, brunt sukker og kok opp.
  4. La det stå til sirupen tykner.
  5. Smak til med salt og pepper

LAST NED SALGSPLAKAT