Baguette med roastbiff og crispy parmesanpoteter


5 porsjoner

Dette trenger du

EPD 5820444 Baguette rustikk grov 140g

__________________________

Dette trenger du til crispy parmesanpoteter

  • 15 små poteter  
  • 50 gram smør
  • 50 gram parmesan
  • 1 hel hvitløk med fedd 
  • ¼ bunt oregano
  • ¼ bunt bladpersille
  • ¼ bunt basilikum
  • Salt og pepper 

Dette trenger du til pepperrotmajones

  • 2 eggeplommer
  • 30 g pepperrot
  • 10 blader estragon
  • saften fra ¼ sitron 

45 minutter

Slik gjør du

  1. Tilbered baguettene etter anvisning på kartong og avkjøl.
  2. Del baguettene i 2 og smør på pepperrotmajones.
  3. Legg på roastbiff og poteter avslutt med ertespirer.

__________________________

Slik lager du crispy parmesanpoteter

  1. Kok småpotetene i godt saltet vann til de er møre, tørk de godt etter koking.
  2. Kutt av toppen på hvitløken, hell over litt olje, bak i ovn i 30 minutter før den avkjøles og feddene klemmes ut.
  3. Smelt smør og bland inn revet parmesan, finhakkede urter og hvitløk.  Putt potetene i blandingen og rør godt.
  4. Legger potetene på et stekebrett med bakepapir og knus potetene med et glass.
  5. Fordel resten av parmesan blandingen på potetene og stek de på 200OC i 15 minutter, snu potetene og dryss over litt ekstra parmesan og stek ytterligere i 10 minutter.

Slik lager du pepperrotmajones

  1. Ha eggeplommene i en bolle sammen med sennep og honning.
  2. Spe forsiktig med olje mens du visper.
  3. Ha i finhakket pepperrot og estragon.
  4. Smakes til med sitronsaft, salt og pepper.

 

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT