Baguette med roastbiff og crispy parmesanpoteter


5 porsjoner

Dette trenger du

EPD 5820444 Baguette rustikk grov 140g

__________________________

Dette trenger du til crispy parmesanpoteter

  • 15 små poteter  
  • 50 gram smør
  • 50 gram parmesan
  • 1 hel hvitløk med fedd 
  • ¼ bunt oregano
  • ¼ bunt bladpersille
  • ¼ bunt basilikum
  • Salt og pepper 

Dette trenger du til pepperrotmajones

  • 2 eggeplommer
  • 30 g pepperrot
  • 10 blader estragon
  • saften fra ¼ sitron 

45 minutter

Slik gjør du

  1. Tilbered baguettene etter anvisning på kartong og avkjøl.
  2. Del baguettene i 2 og smør på pepperrotmajones.
  3. Legg på roastbiff og poteter, avslutt med ertespirer.

__________________________

Slik lager du crispy parmesanpoteter

  1. Kok småpotetene i godt saltet vann til de er møre og tørk potetene godt.
  2. Kutt av toppen på hvitløken, hell over litt olje og bak i ovnen i 30 minutter. Avkjøl og klem ut feddene.
  3. Smelt smør og bland inn revet parmesan, finhakkede urter og hvitløk. Legg potetene i blandingen og rør godt.
  4. Ta potene ut av kjelen og legg dem på et stekebrett med bakepapir før de trykkes flate/moses med et glass.
  5. Fordel parmesanblandingen over de moste potetene og stek på 200OC i 15 minutter.
  6. Vend potetene, dryss over litt ekstra parmesan og stek i ytterligere 10 minutter.

Slik lager du pepperrotmajones

  1. Ha eggeplommene i en bolle sammen med sennep og honning.
  2. Spe forsiktig med olje mens du visper.
  3. Ha i finhakket pepperrot og estragon.
  4. Smakes til med sitronsaft, salt og pepper.

 

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT