Glutenfri sandwich med varmrøkt laks

Glutenfritt rundstykke med varmrøkt laks.


(10 porsjoner)

  • 10 Glutenfri rundstykke grov
  • 200 gram seseongens salat og kål
  • 750 gram varmrøkt laks

Spinatpesto

  • 100 gram spinat
  • 100 gram  Philadelphia light
  • 100 gram mandler
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss friskpresset limesaft
  • 1 dl god olje
  • Salt og pepper

Syltet rødløk

  • 1 stor rødløk, i tynne skiver
  • ½ dl eddik
  • ½ dl sukker
  • Salt og pepper

Slik lager du en smakfull glutenfri sandwich.

Spinatpesto

  1. Bland spinat, mandler, hvitløk, limejuice og olje i en blender eller morter. 
  2. Smak til med salt og pepper.
  3. Bland inn Philadelphiaosten og rør til en jevn masse.

 Syltet rødløk

  1. Bland eddik og sukker i en kjele og kok opp
  2. Tilsett rødløk og smak til med salt og pepper
  3. Ha det i en bolle og la det trekke på kjøl i minst 2 timer

Montering

  1. Stek brødet etter anvisning. Smør pesto på begge sidene.
  2. Legg salat på bunnen, legg på varmrøkt laks og syltet rødløk. 

Prøv også disse produktene til:

Gluenfri baguette 
Glutenfri rundstykke
Glutenfri porsjonsstykke tin og server