5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 stk grove baguetter  
  • 250 gram kylling kjøtt rester 
  • 200 gram pesto marinerte feta smuler 
  • 15 skiver chorizo eller en annen spekeskinke 

Dette trenger du til pesto marinerte fetasmuler: 

  • 100 gram pesto 
  • 200 gram fetaost 
  • 50 gram soltørket tomat 
  • salt og pepper 

Slik lager du pestomarinert fetasmuler:

  1. Finhakk soltørket tomat 
  2. Bland pesto, fetaost og soltørket tomat
  3. Smak til med salt og pepper 

Montering

  1. Stek baguettene etter anvisning og avkjøl
  2. Skjær inn på siden og del baguettene i to 
  3. Legg på pestomarinerte fetasmuler
  4. Del/riv kyllingkjøttet opp i skiver eller små biter og fordel i baguettene
  5. Legg på skivet choritzo
  6. Toppes med litt mere feta smuler

 

LAST NED SALGSPLAKAT