Blings med grillet paprika mango- og habanerokremost

Formstekt grovbrød havre og chiafrø påsmurt med grillet paprika og mango- og habanerokremost.


(5 porsjoner)

  • 5 skiver grovbrød med havre og chiafrø
  • 5 salatblader

Grillet paprika

  • 3 stk rød paprika
  • 3 stk grønn paprika
  • 3 stk gul paprika
  • Olivenolje

Mango- og habanero kremost

  • 150 g mager kremost
  • 20 g mango
  • 5 dråper mange/habanero saus (tabasco saus kan brukes som et alternativ til habanero)
  • Sitronsaft
  • Salt og pepper

 

Slik lager du grillet paprika

  1. Del paprikaen i to og ta ut innmaten
  2. Legg på brett med bakepapir og pensle med olivenolje
  3. Grill eller stek på høy varme i ovnen til de blir svarte i skinnet
  4. Avkjøl, fjern det svarte skinnet og del opp i fileter

Slik lager du Mango- og habanerokremost

  1. Kutt mango i små biter
  2. Bland kremost med mangoen og noen dråper med mango/habanero saus. Smak til med sitronsaft, salt og pepper

Montering

  1. Legg på salat, grillet paprika og mango- og habanerokremost

 

Tips: legg noen staver meg agurker på toppen for en ekstra frisk smak