Blings med grillet paprika mango- og habanerokremost

Formstekt grovbrød havre og chiafrø påsmurt med grillet paprika og mango- og habanerokremost.


5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 skiver grovbrød med havre og chiafrø
  • Grillet rød og grønn paprika
  • Mango og habanero kremost
  • Agurk

___________________________

Dette trenger du til grillet paprika

  • 3 stk rød paprika
  • 3 stk grønn paprika
  • 3 stk gul paprika
  • Olivenolje

Dette trenger du til mango- og habanero kremost

  • 150 g mager naturell kremost
  • 20 g mango
  • 5 dråper mange/habanero saus (tabasco saus kan brukes som et alternativ til habanero)
  • Sitronsaft
  • Salt og pepper

 

Slik gjør du

  1. Smør mango-og habanero kremost på brødskivene
  2. Legg på grillet paprika og agurk skåret i stenger
  3. Avslutt med en brødskive med mango- og habanero kremost

___________________________

Slik lager du grillet paprika

  1. Del paprikaen i to og ta ut innmaten
  2. Legg på stekebrett med bakepapir og pensle med olivenolje
  3. Grill eller stek på høy varme i ovnen til de blir svarte i skinnet
  4. Avkjøl, fjern det svarte skinnet og del opp i fileter

Slik lager du mango- og habanero kremost

  1. Kutt mango i små biter
  2. Bland kremost med mangoen og noen dråper med mango/habanero saus.
  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper