Wraps med tunfisk og grønnkål

Wraps med tunfisk, wasabi majones, limsyltet grønnkål og sjøgress


(5 porsjoner)

  • 5 Grov wraps
  • 250g fersk tunfisk
  • 100 g syltet grønnkål
  • 100g wasabi majones
  • 60 g sjøgress

Wasabimajones

  • 2 dl majones
  • 1 stk rød chili
  • 1 liten sjalottløk
  • 1 ss revet ingefær
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ss wasabipaste (pulver egner seg best)
  • 1/2 dl soyasaus
  • saften av 1 stk lime

Slik lager du wraps med tunfisk, wasabimajones og grønnkål:

Wasabimajones

  1. Bland alle ingredisensen i en mikser og spe med olje.

Montering

  1. Stek tunfisken lett på hver side og la den hvile før du skjærer den i skiver.
  2. Ha syltet grønnkål på wrapsen og legg på skivet tunfisk
  3. Legg på sjøgress og wasabimajones.
  4. Rull sammen og server.

mceclip7.jpg

Slik bretter du wrapsen:

mceclip8.jpg mceclip9.jpg

mceclip10.jpg mceclip11.jpg

mceclip13.jpg