5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 stk naantabrød
  • 10 skiver roastbiff
  • 100 gram estragon aioli
  • 100 gram syltet rødløk
  • 50 gram soltørkede tomater
  • 10 salatblader
  • Frisk estragon

__________________

Dette trenger du til syltet rødløk:

  • 4 stk sitroner
  • 4 stk lime
  • 2 stk rødløk
  • ca 2 dl sukker

Dette trenger du til estragon aioli:

  • 2 dl majones
  • 1 ts kajennepepper
  • 1/2 kinesisk hvitløk
  • Saft fra 1/2 sitron
  • 1/4 bunt frisk estragon
  • Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Tilberede naantabrød etter anvisning 
  2. Smør estragon aioli i bunnen
  3. Legg i salat og roastbiff
  4. Legg på syltet rødløk
  5. Pynt med soltørket tomat og frisk estragon

___________________________________

Slik lager du syltet rødløk

  1. Klem og rull lime og sitron på en hard flate, deles i to og press ut saften
  2. Mål opp like mye sukker som sitrussaft
  3. Bland sukker og sitrussaft, kok opp og trekk til side 
  4. Rens og skjær rødløk i skiver
  5. Tilsett rødløken i væsken og la det stå og trekke

Slik lager du estragon aioli

  1. Finhakk hvitløk og estragon
  2. Rør inn majones
  3. Klem og rull sitronen på en hard flate før den deles i to og press ut saften
  4. Smak til med sitronsaft, kajennepepper, salt og pepper