Sub sandwich med Po Boy

 

Denne tradisjonelle sandwichen fra New Orleans kan enten lages med roastbiff eller sjømat. Vår versjon er laget med fritert scampi, majones, tomat og isberg-salat og gir virkelig en smak av sørlige strøk.  


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 stk Sub sandwich lys
  • 25 friterte scampi 
  • 15 dråper hot sauce 
  • 100 gram majones 
  • 10 Isberg salatblader  
  • 1 bifftomat 

___________________

Dette trenger du til fritert scampi:

  • 25 scampi 
  • 2 dl melk 
  • 1 egg 
  • 1 ts bakepulver 
  • 2 dl maismel 
  • 1 ss cajunkrydder 
  • 3 ss chilisaus 
  • 1 ss kajennepepper 
  • Salt og pepper  

Slik gjør du:

  1. Tilbered sub sandwich etter anvisning
  2. Smør majones på begge sidene i suben
  3. Legg på fritert scampi
  4. Fordel en skivet bifftomat på subene
  5. Riv isbergsalat i strimler og legg på toppen
  6. Toppes med hot saus, majones og cajunkrydder om ønskelig

______________________________

Slik lager du fritert scampi:

  1. Fjern alt skall fra scampiene
  2. Bland melk, chillisaus og egg 
  3. Legg scampiene i blandingen og la det stå kjølig i minst en time
  4. Bland bakepuler, maismel, cajunkrydder, kajennepepper, salt og pepper i en bolle
  5. La scampiene renne av seg før de vendes i den tørre blandingen
  6. Varm opp 1 liter frityrolje til 170 grader og friter scampiene til de er gylne

LAST NED SALGSPLAKAT