Wraps med kylling mangosalsa

Wraps fylt med kyllingkjøtt, salat, jalapenos, guacamole og mangosalsa


(5 porsjoner)

  • 5 Wraps 
  • 500 g kylling
  • 200 g guacamole
  • 150 g mangosalat
  • 50 g Fajitas krydder
  • 20 jalapenos
  • 10 salatblader

Guacamole

  • 2 avokado
  • 1/2 rød chili
  • 1 liten sjalottløk
  • 1/4 kinesisk hvitløk
  • frisk koriander
  • saft fra 1/2 lime
  • salt og pepper

Mangosalsa

  • 1/2 mango
  • 1/2 rød chili
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 kinesisk hvitløk
  • saft fra en 1/2 lime
  • frisk koriander
  • salt og pepper

Slik lager du fylt wraps med kylling, mangosalsa og guacamole:

Guacamole

  1. Finhakk hvitløk, chili, sjalottløk og koriander.
  2. Mos avokado i en bolle og tilsett de finhakkede ingrediensene.
  3. Rull limen mellom hendene eller mot benken, del den i 2 og klem ut saften.
  4. Smak til med salt og pepper

Mangosalsa

  1. Mangoen renes og kuttes i små terninger.
  2. Finhakk urter og grønnsaker.
  3. Tilsett limesaften og rør sammen.
  4. Smak til med salt og pepper.

Montering

  1. Kutt kyllingen i strimler og bland i krydderet
  2. Stek kyllingen i panne og la deretter kjøttet avkjøle seg.
  3. Riv opp salatbladene og spre de ut på wrapsen
  4. Legg på Guacamole, jalapenos og mango salat.
  5. Rull sammen wrapsen og server. 

imagezgjk8.png

Slik bretter du wrapsen:

wrap-metode-_0002.jpg wrap-metode-_0003.jpgwrap-metode-_0004.jpg wrap-metode-_0005.jpg
wrap-metode-_0007.jpg