5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 stk hamburgerbrød broche style
  • 5 stk hamburgere 
  • 2 stk store avokado 
  • 10 skiver tørket choritzo 
  • 5 skiver cheddar 
  • 150 g chimmicurrimajones 

Chimichurrimajones 

  • 2 dl majones 
  • 4 ss bladpersille  
  • 4 ss koriander 
  • 1 ss oregano
  • 3 ss rødvinseddik 
  • 1 stk kinesisk hvitløk 
  • 1 ts chilliflak 
  • Salt og pepper 

 

 

Slik monterer du burgeren: 

  1. Rist burgerbrødene i en grillpanne
  2. Stek burgerne og legg på ost på slutten av steketiden slik at osten smelter
  3. Anrett burgerbrødets bunn med chimicurrymajones
  4. Legg på skivet avokado
  5. Legg på burger og topp med tørket choritzo. 

Slik lager du Chimichurrimajones:

  1. Kutt alle urtene med kniv og bland for hånd.
  2. Ta finhakket hvitløk og chilliflak i en bolle.
  3. Hell over rødvinsedddik og bland forsiktig
  4. Deretter tilsettes urtene og majonesen
  5. Smak til med salt og pepper  

LAST NED SALGSPLAKAT