Hamburger Mexican style

Temaburgere slår ofte godt an. Sørg for autentiske smakskombinasjoner og en rød tråd i hele måltidet. Her har vi laget en smaksrik og digg burger inspirert av det meksikanske kjøkken med jalapeños, pico de gallo og nachos, servert i brioche style burgerbrød.


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 hamburgerbrød
  • 5 hamburgere
  • 5 skiver cheddar
  • 25 skiver jalapenos
  • 200 gram Pico De Gallo
  • 50 gram rømme
  • Nacho chips

__________________________

Dette trenger du til Pico De Gallo

  • 4 store plommetomater
  • ½ rød chili
  • ½ kinesisk hvitløk
  • ¼ bunt frisk koriander
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 stk vårløk
  • 1 ½ agurk
  • Saften fra ½ lime
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Rist brødet i en varm panne
  2. Stek burger og legg på jalapenos og cheddarost, stek ferdig under lokk eller i ovn
  3. Smør på litt rømme på burgerbrødet bunn, legg på Pico De Gallo
  4. Legg på burgeren med jalapenos og cheddarost 
  5. Legg på burgerbrødets topp
  6. Server gjerne med lun Nacho chips ved siden av

__________________________

Slik lager du Pico De Gallo

  1. Kutt tomatene i 4 og skjær ut innmaten.Tomatfiletene kuttes i små teringer
  2. Del agurken og skrap ut innmaten og kutt i teringer
  3. Finnhakk hvitløk, chili, koriander, sjalottløk, vårløk
  4. Bland alle grønnsakene med olivenolje og smak til med limesaft, salt og pepper.

LAST NED SALGSPLAKAT