Longbread mac'n cheese med skinke. En smøring 5 serveringer. Raskt og enkelt.


 Mac’n cheese

  • 5 dl makaroni
  • 3 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 2 dl hel melk
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl revet parmesan

 

Slik lager du Mac’n cheese

  1. Kok makaroni etter anvisning på pakken, la den være litt underkokt. Gjerne 1 minutter kortere enn anvist på pakken. Hell av vannet og sett til siden for avkjøling.
  2. Smelt 2 ss smør i en kjele og rør inn melet.
  3. Rør godt samtidig som du sper med melk og fløte til en passe tykk saus.
  4. La det småkoke i minimum 5 minutter og ta kjelen av varmen.
  5. Ha i revet parmesan og rør til en glatt masse tilsett deretter makaronien. Viktig at makaroniblandingen har en fast konsistens.

Montering

  1. Legg på 5 skiver cheddarost på bunnen
  2. Spre Mac’n cheese over osten
  3. Legg på kokt skinke.
  4. Topp deretter med 5 skiver cheddarost.
  5. Legg på longbread toppen og varm i pressgrill til osten har smeltet. Evt stekes i ovn på ca 200 grader i 5-8 minutter. 

LAST NED SALGSPLAKAT