Sub roast beast feast

Sub sandwich med pepperroastbiff


5 porsjoner
  • 5 Sub Sandwich 
  • 15 skiver roastbiff
  • 5 store salatblader

Pepperrotkrem

  • 2 ss finrevet pepperrot
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts sukker
  • 1/2 beger seterrømme
  • 1/2 plate gelantin

Tomatsalsa

  • 2 plommetomater
  • 1/2 rød chili
  • 1/2 kiesisk hvitløk
  • 1 god neve frisk koriander
  • 1 sjalottløk
  • 1 vårløk
  • Saften fra 1/2 lime
  • God olivenolje
  • salt og pepper

Slik lager du en smakfull sub sandwich med roastbiff.

Pepperrotkrem

  1. Finriv pepperroten
  2. Visp seterrømmen til den begynner å bli stiv
  3. Rør sukker og eddik sammen og bland i seterrømen
  4. Bløtlegg og smelt gelantinen - hell deretter den smeltede gelantinen i rømmeblandingen mens du visper.
  5. Settes kjølig.

Tomatsalsa

  1. Kutt tomatene i fire og skjær ut innmaten, del så tomatfiletene i små terninger.
  2. Finhakk resten av ingrediensene og bland sammen.
  3. Smak til med olje, salt, pepper og limesaft.

Montering

  1. Smør 2 ss pepperrotkrem på bunnen
  2. Legg på salat
  3. Legg på tre skiver roastbiff
  4. Toppes til slutt med tomatsalsa

Prøv også disse produktene til:

Sub Sandwich lys 100g 
Sub sandwich mørk 100g 
Sub sandwich med valmue 100g