5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 stk naantabrød
  • 500 gram laksefilet
  • 100 gram limedillsaus
  • 40 gram babyspinat
  • 1/2 agurk
  • 1 stk rødløk
  • Frisk dill
  • Salt og pepper

_________________

Dette trenger du til limedillsausen:

  • 2 dl tyrkisk yoghurt
  • Saft fra 1 lime
  • Skall fra 1/2 lime
  • 1/4 bunt frisk dill
  • Salt og pepper

 

 

Slik gjør du:

  1. Tilberede naantabrød etter anvisning 
  2. Krydre laksen med salt og pepper. Stekes og avkjøles
  3. Riv laksen i mindre biter
  4. Smør limedillsaus i brødet
  5. Legg i babyspinat og laksen
  6. Legg på skivet rødløk og agurk
  7. Topp med frisk dill

_____________________________

Slik lager du limedillsausen

  1. Rull lime på en hard flate mens du klemmer, del i to og press ut saften i yoghurten
  2. Tilsett revet skall fra en 1/2 lim og finhakk dill
  3. Smak til med salt og pepper

TIPS!

I denne retten er det fint å kunne bruke rester av laks.