5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 stk brødskiver
  • 150 gram stekt soppblanding
  • 100 gram vegansk majones
  • 50 gram syltede rødbeter

__________________________

Dette trenger du til soppblandingen

  • 250 gram ulike sopper
  • 1/4 bunt frisk bladpersille
  • Olje
  • salt og pepper

Dette trenger du til syltede rødbeter

  • 2 stk rødbeter
  • 1 dl rødvinseddik
  • 1 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1/4 bunt frisk timian

Dette trenger du til vegansk majones

  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl rapsolje
  • 1 ts sennep
  • 1 ss lake fra sylteagurk
  • 1/2 kinesik hvitløk
  • 1/4 bunt friske urter
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Smelt litt smør i en grillpanne og stek brødkivene til de er gylne
  2. Legg på soppblanding og tynne skiver med rødbeter
  3. Topp med noen striper med vegansk majones

___________________________

Slik lager du soppblandingen

  1. Rens, vask og kutt soppen i skiver
  2. Varm litt olje i pannen og stek soppen til den er gylen
  3. Bland inn finhakket bladpersille
  4. Smak til med salt og pepper

Slik lager du syltede rødbeter

  1. Skrell rødbene og del de i tynne skiver, gjerne på en mandolin.
  2. Kok opp vann, sukker og eddik
  3. Putt i rødbetene og la de trekke 
  4. På slutten tilsett finhakket frisk timian

Slik lager du vegansk majones

  1. Bland melk, sennep, eddik og hvitløk med en stavmikser
  2. Spe med olje
  3. Smak til med salt og pepper