Blings med roastbiff og remulade


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 skiver steinovnsbakt brød med frø 
  • 100 gram remulade 
  • 20 gram sprøstekt løk 
  • 5 cherrytomater 
  • 5 sylteagurk 
  • 5 salatblader 
  • ¼  lilla blomkål 

EPD 6355911 Steinovnsbakt brød med frø 520g

__________________________

Dette trenger du til remulade

  • 1 dl majones 
  • 30 gram agurkmix 
  • 50 gram løk 
  • 10 gram kapers 
  • Saften fra ¼ sitron 
  • ¼ bunt persille 
  • salt og pepper 

25 minutter

Slik gjør du: 

  1. Tilbered brødet som anvist på kartong.
  2. Skjær 5 brødskiver.
  3. Legg på salat, remulade og roastbiff.
  4. Pynt med cherrytomater i båter, finkuttet sylteagurk, sprøstekt løk, små buketter blomkål og topp med litt ekstra remulade.

__________________________

Slik lager du remulade

  1. Finhakk løk, kapers og persille.
  2. Bland dette sammen med majones og agurkmix. 
  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT