Sandwich med roastbiff og bearnéskrem

Sandwich baguette med roastbiff og bearnéskrem


(10 porsjoner)

  • 10 stk  Porsjonsstykke rustikk grov
  • 30 skiver roastbiff
  • 150g sesongens salat

Syltet rødløk

  • 1 stor rødløk, skåret i skiver
  • ½ dl eddik
  • ½ dl sukker
  • Salt og pepper

Bearnaisekrem

  • 150g Philadelphia Light
  • 2 ss bearnaisepulver

Eple- og plommerelish

  • 2 rødløk
  • 3 store plommer
  • 2 store epler
  • ½ dl eddik
  • ½ dl sukker eller brunt sukker
  • 1 kanelstang

Slik lager du en smakfull variant av den gamle klassikeren.

Syltet rødløk

  1. Bland eddik og sukker i en kjele og kok opp
  2. Tilsett rødløkene og smak til med salt og pepper
  3. Ha det i en bolle og la det trekke på kjøl i minst 2 timer

Bearnaisekrem

  1. Bland Philadelphia med bearnaisepulveret og la det trekke på kjøl i minst 1 time.

Eple- og plommerelish

  1. Skjær rødløk, plommer og epler i små båter eller terninger
  2. Ha alt opp i en gryte og tilsett eddik, sukker og kanelstang. La det koke opp på svak varme.
  3. Kok deretter i ca. 25 minutter og avkjøl før bruk.

Anretning

  1. Smør sandwichbrødenne med bearnaisekremen.
  2. Fyll på med salat og relish. Legg deretter på roastbiff og syltet rødløk.

Prøv også disse produktene til:

Porsjonsbrød rustikk fin 115g

Rundstykke rustikk fin 72g

Rundstykke fint tin server 100g

Rundstykke grovt tin server 100g