Kjøtt og ost kan vel ikke slå feil? Nei, helt riktig! Amerikanerne vet hva de driver med når de setter sammen en sandwich. Denne lekre, sprø baguetten med ytrefilet av storfe, proveloneost og stekte grønnsaker er intet unntak.


5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 Baguette fin tin server
  • 400 gram mørbradbiff av storfe
  • 100 gram sopp 
  • 50 gram dijonsennep 
  • 10 skiver cheddarost
  • 1 rød paprika 
  • 1 grønn paprika 
  • 1 løk 
  • 10 dråper hot saus
  • Rapsolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Tin 5 baguetter i romtemperatur i en lukket plastpose
  2. Krydre mørbraden med salt og pepper
  3. Brun kjøttet i stekepanne på alle sider, slik at det dannes stekeskorpe
  4. Stek kjøttet ferdig i ovnen på 180 grader til det er medium stekt. La fileten hvile like lenge som steketiden før du skjærer i den
  5. Skjær sopp, løk, rød og grønn paprika i skiver og fres grønnsakene i stekepanne med rapsolje
  6. Skjær mørbraden i tynne skiver
  7. Smør dijonsennep på baguetten
  8. Legg i grønnsaker og kjøtt
  9. Smelte cheddarost lett i stekeovnen før de legges på toppen
  10.  Avslutt med litt hot saus

LAST NED SALGSPLAKAT