Blings med røkelaks og ramsløkpoteter


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 skiver steinovnsbakt brød 
  • 400 gram ramsløkpoteter (kan serveres både lun og kald) 
  • 15 skiver røkelaks 
  • 5 never salatblanding 
  • Karse
  • Gul blomkål

EPD 6356901 Steinovnsbakt brød 520g

__________________________

Dette trenger du til ramsløkposteter

  • 300 gram småpoteter 
  • 5 ss ramsløkpuré 
  • 1 vårløk 
  • ½ rødløk 
  • Saften fra ½ sitron 
  • Salt og pepper 

40 minutter

Slik gjør du

  1. Tilbered brødet etter anvisning.
  2. Skjær 5 brødskiver.
  3. Legg på salat, røkelaks og ramsløkpoteter.
  4. Pynt med litt blomkål og karse på toppen.

__________________________

Slik lager du ramsløkpoteter

  1. Vask potetene og kok til de er møre.
  2. Finkutt rødløk og vårløk.
  3. Rør sammen poteter, ramsløkpuré, rødløk og vårløk.
  4. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og eventuelt mer ramsløkpuré.

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT