Vi lanserer to nye suber bakt ved bakeriet vårt i Lier. Subdeigen gjør brødet jevnere, mykere og har mer smak enn en tradisjonell baguette - noe som gjør produktet perfekt on-the-go siden det ikke smuler. Suben er saftig og holder seg godt i disk.

 

 

FERDIGSTEKT: Myk grov sub bakt i Norge

Vår nye grove sub-baguette er bakt ved bakeriet vårt i Lier med fullkornshvetemel og hvetekli. Skorpen er myk, produktet har 54% grovhet og tre kaker på brødskalaen og er toppet med en blanding av havregryn, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner og sesamfrø. Siden suben er ferdig stekt og kun skal tines, passer den perfekt til all slags påsmurt.

Se produktinformasjon

FERDIGSTEKT: Sub-baguette med valmuefrø

La gjestene dine nyte denne steinovnsbakte suben toppet med valmuefrø. Den myke baguetten er bakt i Norge, veier 140 gram og er ferdig stekt slik at det kun må tines og smøres før servering.

Se produktinformasjon

Nyheter fra februar

Rustikke, steinovnsbakte brød

Våre to nye steinovnsbakte brød er også bakt i Norge med egenprodusert surdeig og naturlige råvarer ved bakeriet i Lier. Det ene brødet er halvgrovt (EPD 6355911) med 2 kaker på brødskalaen og toppet med ulike frø for ekstra smak. Det andre er et fint brød (EPD 6356901) med meldryss og håndsnitt som gir et skikkelig håndverkspreg. Begge brødene er firkantede og gir jevne skiver.

Brødene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 230C° i 4-6 minutter.

Se serveringsforslag og last ned salgsplakater for å fremme salget.

Smaksrik ostebolle med Goudaost

Denne smaksrike ostebollen toppet med Goudaost egner seg ypperlig som en snack på farten eller kan deles og serveres påsmurt. Ostebollene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 4-6 minutter.

Se serveringsforslag og last ned salgsplakat for å fremme salget.

Se produktinformasjon

 

Grove pølse- og hamburgerbrød

Våre nye grove pølse- og hamburgerbrød har 3 kaker på brødskalaen, nøkkelhull og høyt fiberinnhold. De er bakt ved bakeriet vårt på Langhus. Brødene egner seg godt når helsebevisste kunder ønsker et grovt alternativ til burger og pølse, eller for eksempel til fiskekaker og vegetarburger.

Se produktinformasjon

Grovt pølsebrød EPD 6346852

Grovt hamburgerbrød EPD 6346894

Nyheter fra september

Rustikke baguetter av topp kvalitet

Våre nye rustikke baguetter - en fin variant (EPD 5276589) og en grov (EPD 6270060) - er en fryd for øyet og et blikkfang i disken med påsmurt. Begge er bakt med flytende surdeig og potetflak, og stekt i steinovn. Dette gir baguetten en saftig kjerne og sprø skorpe. Den grove varianten er bakt med sammalt hvete. Begge har kort ingrediensliste uten kunstige tilsetningsstoffer.

Baguettene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 8-10 minutter.

Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.

Klassisk croissant med ekte smør

Vår nye klassiske croissant (EPD 6262810) er bakt med ekte smør. Den kan nytes som den er, men passer også perfekt som påsmurt.

Dette er et produkt som gir deg perfekt nystekt bakst på 1-2-3. Croissanter stekes frosne og er klare til servering etter 16-18 minutter i ovnen ved cirka 180°C. 

Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.

FERDIGSTEKT: Brownie med valnøtter

Er du på jakt etter en søtsak til kaffen eller en dessert som er enkel å tilberede? Vår nye brownie porsjonskake med valnøtter og mørk sjokolade (EPD 6261945) passer utmerket på buffeten - enten som den er eller delt i mindre biter - eller sammen med is og bær på en desserttallerken. 

Kremet kakaokrem gjør kaken både saftig og smakfull og ettersom den er ferdigstekt og delt i 32 biter, skal den kun tines i romtemperatur i én time før servering. 

Last ned gratis salgsplakat for profilering vedditt utsalgssted.

Nyheter fra mai

Pizzasnurr til folk på farten

Vår nye pizzasnurr (EPD 6204267) bakt i Lier egner seg supert som et mellommåltid. Den er bakt med fermentert hvetekli for å gi økt grovhet, fiber og metthetsfølelse og er fylt med vegetarisk kjøtterstatning og tomatsaus. Vi anbefaler å toppe den med ost før steking. Leveres som ferdig deig og skal kun tines, heves og stekes før servering.

Bakeguiden vår viser deg hvor enkelt det gjøres. Last ned salgsplakat for profilering av produktet.