Kundene dine er mer prisbevisste, men vil fortsatt ha mat som er bra for kropp og klode. Også vil de kose seg. Alt dette har vi hatt med oss når vi har utviklet vinterens nyheter, som blant annet inkluderer oppskåret grovbrød, grovt burgerbrød og ostebolle.

 

Rustikke, steinovnsbakte brød

Våre to nye steinovnsbakte brød er også bakt i Norge med egenprodusert surdeig og naturlige råvarer ved bakeriet i Lier. Det ene brødet er halvgrovt (EPD 6355911) med 2 kaker på brødskalaen og toppet med ulike frø for ekstra smak. Det andre er et fint brød (EPD 6356901) med meldryss og håndsnitt som gir et skikkelig håndverkspreg. Begge brødene er firkantede og gir jevne skiver.

Brødene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 230C° i 4-6 minutter.

Se serveringsforslag og last ned salgsplakater for å fremme salget.

FERDIGSTEKT: Ostestykke med enkel håndtering

Dette avlange, saftige porsjonsbrødet toppet med Goudaost passer perfekt til tradisjonell påsmurt eller et raskt måltid på farten. Ostestykket er ferdig stekt og delt, som gjør håndtering veldig enkel. Skal kun tines.

Se serveringsforslag og last ned salgsplakat for å fremme salget.

Se produktinformasjon

 

Smaksrik ostebolle med Goudaost

Denne smaksrike ostebollen toppet med Goudaost egner seg ypperlig som en snack på farten eller kan deles og serveres påsmurt. Ostebollene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 4-6 minutter.

Se serveringsforslag og last ned salgsplakat for å fremme salget.

Se produktinformasjon

 

Grove pølse- og hamburgerbrød

Våre nye grove pølse- og hamburgerbrød har 3 kaker på brødskalaen, nøkkelhull og høyt fiberinnhold. De er bakt ved bakeriet vårt på Langhus. Brødene egner seg godt når helsebevisste kunder ønsker et grovt alternativ til burger og pølse, eller for eksempel til fiskekaker og vegetarburger.

Se produktinformasjon

Grovt pølsebrød EPD 6346852

Grovt hamburgerbrød EPD 6346894

Nyheter fra september

Rustikke baguetter av topp kvalitet

Våre nye rustikke baguetter - en fin variant (EPD 5276589) og en grov (EPD 6270060) - er en fryd for øyet og et blikkfang i disken med påsmurt. Begge er bakt med flytende surdeig og potetflak, og stekt i steinovn. Dette gir baguetten en saftig kjerne og sprø skorpe. Den grove varianten er bakt med sammalt hvete. Begge har kort ingrediensliste uten kunstige tilsetningsstoffer.

Baguettene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 8-10 minutter.

Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.

Klassisk croissant med ekte smør

Vår nye klassiske croissant (EPD 6262810) er bakt med ekte smør. Den kan nytes som den er, men passer også perfekt som påsmurt.

Dette er et produkt som gir deg perfekt nystekt bakst på 1-2-3. Croissanter stekes frosne og er klare til servering etter 16-18 minutter i ovnen ved cirka 180°C. 

Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.

FERDIGSTEKT: Brownie med valnøtter

Er du på jakt etter en søtsak til kaffen eller en dessert som er enkel å tilberede? Vår nye brownie porsjonskake med valnøtter og mørk sjokolade (EPD 6261945) passer utmerket på buffeten - enten som den er eller delt i mindre biter - eller sammen med is og bær på en desserttallerken. 

Kremet kakaokrem gjør kaken både saftig og smakfull og ettersom den er ferdigstekt og delt i 32 biter, skal den kun tines i romtemperatur i én time før servering. 

Last ned gratis salgsplakat for profilering vedditt utsalgssted.

Nyheter fra mai

Pizzasnurr til folk på farten

Vår nye pizzasnurr (EPD 6204267) bakt i Lier egner seg supert som et mellommåltid. Den er bakt med fermentert hvetekli for å gi økt grovhet, fiber og metthetsfølelse og er fylt med vegetarisk kjøtterstatning og tomatsaus. Vi anbefaler å toppe den med ost før steking. Leveres som ferdig deig og skal kun tines, heves og stekes før servering.

Bakeguiden vår viser deg hvor enkelt det gjøres. Last ned salgsplakat for profilering av produktet.

Luksus hvetebolle med surdeig og smør

Gi gjestene dine litt luksus i hverdagen! Vår nye hvetebolle luksus (EPD 624259) er like stor som en vanlig bolle og kommer som ferdig deig som kun skal tines, heves og stekes. Men denne bollen er bakt md surdeig og smør ved bakeriet vårt i Lier! For litt ekstra luksus kan den gjerne fylles med vaniljekrem før steking. Vi lover at det blir en unik smaksopplevelse!

Så enkelt tilbereder du bollene
Last ned salgsplakat for å fremme salget.

Nyheter fra februar

FERDIGSTEKT: Grovbrød med håndverkspreg

Tre saftige grovbrød bakt med surdeig og stekt i steinovn ved bakeriet vårt i Lier innlemmes nå i porteføljen av produkter som kun skal tines.
Grovt bondebrød har lekkert meldekor, grovhet på 54% og er bakt helt uten hele korn. Solsikkebrødet med grovhet på 56% er toppet med solsikkekjerner for ekstra smak. Havre- og chiafrøbrødet er hele 85% grovt og tilsatt sunne chiafrø, havregryn og spirede rugkjerner.

Brødene selges både i miksboks og egne kartonger.

Se produktinformasjon

FERDIGSTEKT: Fersk hvetebakst på én time

Nordmenn i alle aldre elsker boller og kanelsnurrer og nå kan du servere deilig hvetebakst uten at det tar lang tid. De nye kanelsnurrene og hvetesnurrene med bær- og vaniljessmak tiner på en drøy time! 

Kanelnurren er en saftig og myk hvetesnurr bakt med kanelfyll i svingene og toppet med perlesukker. Kommer ferdig stekt i papirform.

Hvetesnurr med bær og vaniljesmak er fylt med deilig blåbær, bringebær og vanilje i svingene. Kommer ferdig stekt i papirform.

FERDIGSTEKT: Porsjonskaker til kaffen

Våre to nye porsjonskaker som begge leveres i dekorative papirformer, er perfekte på buffeten, som dessert med en kule is til, eller rett og slett til en liten pause i hverdagen.

Gulrotkaken er bakt med ferske gulrøtter og toppet med søtsyrlig kremost og kokos. Sjokoladekaken er toppet med herlig sjokoladeglasur og kokos. 

Ferdighevede hvetefletter med deilig fyll

Ønsker du servere noe unikt og spennende med et hjemmebakt preg, kan vi anbefale våre to nye hvetefletter.

Både fletten med pistasjsmak og den med bringebær- og vaniljesmak er laget for hånd og har godt med fyll. Den praktiske størrelsen gjør at flettene egner seg perfekt som møtemat og på frokostbuffeter. Tines på brett i romtemperatur i cirka én time og stekes i forvarmet ovn ved cirka 180°C i 6-7 minutter.