Tradisjonell bake-off må tines og stekes. Det er enklere enn å bake selv, men tar kanskje tid man ikke har. Derfor har vi utviklet et komplett utvalg av ferdigstekte brød og bakervarer.

De fleste av vinterens nyheter kan serveres til gjestene etter kun noen timers tining. Nå får du ferdigstekte subs, kanel- og hvetesnurrer, kaker og ikke minst hele brød – som faktisk er helt nytt på markedet og et tilbud vi håper vil forenkle hverdagen din.

FERDIGSTEKT: Grovbrød med håndverkspreg

Tre saftige grovbrød bakt med surdeig og stekt i steinovn ved bakeriet vårt i Lier innlemmes nå i porteføljen av produkter som kun skal tines.
Grovt bondebrød har lekkert meldekor, grovhet på 54% og er bakt helt uten hele korn. Solsikkebrødet med grovhet på 56% er toppet med solsikkekjerner for ekstra smak. Havre- og chiafrøbrødet er hele 85% grovt og tilsatt sunne chiafrø, havregryn og spirede rugkjerner.

Brødene selges både i miksboks og egne kartonger.

Se produktinformasjon

FERDIGSTEKT: Fersk hvetebakst på én time

Nordmenn i alle aldre elsker boller og kanelsnurrer og nå kan du servere deilig hvetebakst uten at det tar lang tid. De nye kanelsnurrene og hvetesnurrene med bær- og vaniljessmak tiner på en drøy time! 

Kanelnurren er en saftig og myk hvetesnurr bakt med kanelfyll i svingene og toppet med perlesukker. Kommer ferdig stekt i papirform.

Hvetesnurr med bær og vaniljesmak er fylt med deilig blåbær, bringebær og vanilje i svingene. Kommer ferdig stekt i papirform.

FERDIGSTEKT: Porsjonskaker til kaffen

Våre to nye porsjonskaker som begge leveres i dekorative papirformer, er perfekte på buffeten, som dessert med en kule is til, eller rett og slett til en liten pause i hverdagen.

Gulrotkaken er bakt med ferske gulrøtter og toppet med søtsyrlig kremost og kokos. Sjokoladekaken er toppet med herlig sjokoladeglasur og kokos. 

Ferdighevede hvetefletter med deilig fyll

Ønsker du servere noe unikt og spennende med et hjemmebakt preg, kan vi anbefale våre to nye hvetefletter.

Både fletten med pistasjsmak og den med bringebær- og vaniljesmak er laget for hånd og har godt med fyll. Den praktiske størrelsen gjør at flettene egner seg perfekt som møtemat og på frokostbuffeter. Tines på brett i romtemperatur i cirka én time og stekes i forvarmet ovn ved cirka 180°C i 6-7 minutter.

Nyheter fra september

Si hei til naanta!

Verdensnyheten naanta kombinerer smaken av indisk naan med den praktiske formen og brukervennligheten til folkefavoritten pitabrød.

Brødet er utviklet av Unibake globalt og blir forhåpentligvis å finne på gatematscenen over hele verden. Det firkantede brødet kan nemlig fylles med det man måtte ønske og brukes til å lage smakfull og nyskapende gatemat - uten søl!

Se produktinformasjon
Les mer om naanta

Miniciabattaer med og uten frø

Dette er minivarianter av våre populære ciabattaer som passer utmerket til hotellbuffeten, som påsmurte mellommåltider, møtemat og tilbehørsbrød!

Den ene varianten er en tradisjonell fin ciabatta med lett meldekor og et rustikt preg. Den andre er en halvgrov variant med smakfull frødekor. Begge er bakt ved bakeriet vårt i Lier med surdeig og stekt i steinovn for å få en tynn, sprø skorpe og en saftig innside.

Se produktinformasjon ciabatta mini fin tin server
Se produktinformasjon ciabatta mini frø halvgrov tin server