Bake-off for alle

Vil du servere fersk bakst med minimal innsats? Da er våre nye ferdigstekte boller som kun tines før servering perfekte for deg! Bakt i bollelandet Norge slik at alt fra hoteller og kantiner til kiosker og campingplasser kan gi kundene det de vil ha.

Ønsker du at gjestene tenker "wow, så lekkert!" når de ser brødbuffeten din? Da bør du prøve vårt nye halvmeter lange buffetbrød som både er et blikkfang på bordet, gir jevnt store blingser og gir minimalt med svinn.

Ferske boller på én time!

Våre nye hvete- og rosinboller krever ingen håndtering og tines i romtemperatur på kun én time. 

  • Passer utmerket som mersalgsprodukt og møtemat
  • Enkel håndtering
  • 6-pakning Hatting Søtbakst pose som gjør det enkelt for kunde å kjøpe med hjem
  • Mer lønnsomt på buffet sammenlignet med annen søtbakst

Se produktinformasjon for ferdigstekt hvetebolle
Se produktinformasjon for ferdigstekt rosinbolle 

100% grovt og nøkkelhullsmerket

Nå introduserer vi enda et norskprodusert medlem i deigemnefamilien, som også blir familiens sunneste.

  • 100 prosent grovt rundstykke tilsatt fersk gulrot for ekstra saftighet og god smak
  • Ekstra stort og kan – om man ønsker det – deles i mindre biter eller legges sammen til større brød

Nyheter fra februar

Bagels har aldri vært enklere

Våre to nye bagels er ferdig stekte og delte slik at de kun skal tines før smøring og servering. Enklere blir det ikke! En er toppet med valmuefrø, mens den andre har dekor av linfrø, havregryn, solsikkefrø og maisgryn. Produktene kan selvfølgelig lunes før servering hvis ønskelig.

Produktinformasjon bagel valmuefrø

Produkinformasjon bagel flerkorn 

Nyheter fra september