Baguette med kalkunskinke og auberginekaviar


5 porsjoner

Dette trenger du:  

  • 5 stk baguetter
  • 15 skiver kalkunskinke 
  • 150 gram auberginekaviar 
  • 15 stk mini tomater 
  • ½ dl rømme 
  • Neve koriander
  • Sriracha saus 

Dette trenger du til auberginekaviar

  • 2 stk aubergine 
  • 1 stk liten sjalottløk 
  • ¼ kinesisk hvitløk 
  • Saften fra ½ sitron 
  • Salt og pepper 

Slik lager du auberginekaviar:

  1. Stikk et par hull i auberginen og stek i ovnen på ca 200 grader i ca 30 minutter. Skallet skal være svidd og innmaten myk.
  2. La den avkjøle seg før du deler auberginen i 2 og skrap ut innmaten.
  3. Knus innmaten i en bolle.
  4. Bland finhakket sjalottløk og hvitløk i massen.
  5. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. 

Montering

  1. Tilbered baguetten etter anvisning
  2. Skråskjær baguetten nesten helt gjennom
  3. Legg salatblader hele bunnen
  4. Legg på kalkunskinke, delte mini tomater og auberginekaviar
  5. Topp med rømme, sriracha saus og finhakket gressløk

 

LAST NED SALGSPLAKAT