Lobster roll eller hummersmørbrød er en herlig amerikansk klassiker som har sin opprinnelse fra New England nord-øst i USA. Vår variant er laget med hummerkjøtt, sriracha, majones, gode urter og sitron.


5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 Sub sandwich mini 
  • 200 gram kokt hummerkjøtt
  • 200 gram majones 
  • 100 gram rømme
  • 100 gram klaret smør 
  • 1 vårløk 
  • 1 ss srirachasaus 
  • 1/4 bunt frisk estragon 
  • 1/4 bunt frisk gressløk
  • 1/4 bunt frisk dill 
  • Saften fra ½ sitron 
  • Skallet fra ½ sitron 
  • Klaret smør
  • Salt og pepper 

Slik gjør du:

  1. Tin subene i en lukket plastpose i romtemperatur
  2. Bland rømme, majones, kokt hummer, vårløk, frisk estragon, gressløk og dill som finhakkes
  3. Smak til med 1 ss srirachasaus, sitronsaft og skall fra ½ sitron, salt og pepper
  4. Smelt klaret smør, pensle suben og stek den deretter lett i en varm stekepanne
  5. Legg fyllet i suben og server 

 

LAST NED SALGSPLAKAT