Blings med kalkun, pære og karamelliserte valnøtter


(5 porsjoner)

  • 5 skiver grovbrød med havre og chiafrø
  • 5 - 10 skiver kalkunskinke
  • 100 g pære (i skiver)
  • 50 g mager kremost
  • 5 salatblader

Karamelliserte valnøtter

  • 50 g valnøtter
  • 3 ss honning
  • 1 klype maldonsalt

Fennikel Crudité

  • 100 g fennikel
  • Isvann

Slik lager du karamelliserte valnøtter

  1. Rist valnøttene i en tørr stekepanne i et par minutter
  2. Ha på honning og bland godt slik at honningen fordeler seg
  3. Strø på maldonsalt
  4. Legg på bakepapir for avkjøling

Slik lager du fennikel crudité

  1. Bruk en aspargesskreller til å skrelle strimler med fennikel
  2. Legg i isvann til de blir sprø

Montering

  1. Smør mager kremost på skivene
  2. Legg på salat
  3. Legg på kalkunskinke
  4. Pynt med skivet pære, valnøtter og fennikel crudité