Blings med kalkun, pære og karamelliserte valnøtter

 

Blings med kalkun, pære og karamelliserte valnøtter


5 porsjoner

Dette trenger du

______________________

Dette trenger du til karamelliserte valnøtter

  • 50 g valnøtter
  • 3 ss honning
  • 1 klype maldonsalt

Dette trenger du til fennikel crudité

  • 100 g fennikel
  • Isvann

Slik gjør du

  1. Smør mager kremost på skivene
  2. Legg på salat
  3. Legg på kalkunskinke
  4. Pynt med skivet pære, valnøtter og fennikel crudité

________________________

Slik lager du karamelliserte valnøtter

  1. Rist valnøttene i en tørr stekepanne i et par minutter
  2. Ha på honning og bland godt slik at honningen fordeler seg
  3. Strø på maldonsalt
  4. Legg på bakepapir for avkjøling

Slik lager du fennikel crudité

  1. Bruk en aspargesskreller til å skrelle strimler med fennikel
  2. Legg i isvann til de blir sprø

 

LAST NED SALGSPLAKAT