Bakerier i 16 land

+ 6.000 medarbeidere

+1 mia. EUR i omsetning

Vi baker for deg

Vi leverer bake-off, altså frosne bakervarer, som du kan tine - og eventuelt heve og steke - hos deg. Slik kan alt fra store kantiner og hotellrestauranter til mindre kafeer og kiosken på hjørnet, servere rykende ferske bakervarer når de vil. Enklere blir det ikke! Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jakter innovative løsninger hver eneste dag for å kunne levere det beste innen bakervarer, både til storhusholdning og dagligvare med merkevaren Hatting.

“Jeg har vokst opp i et bakeri. For meg er det viktig å tilby godt bakverk til alle. Jeg jobber med å holde en balanse mellom kjente og kjære klassikere og å utvikle nye favoritter.”

Gunnar Ragnarsson, fag- og utviklingssjef

To bakerier i Norge

Ved Langhus sør for Oslo dufter det ofte nybakt. Her har vi siden 1970 bakt pølse- og hamburgerbrød, kjent under merkevaren Hatting. Her har vi stor grad av automasjon og dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst. Siden juni 2020 har vi også et moderne bakeri i Lier utenfor Drammen. Der lager vi vår egen surdeig og baker alt fra deilige boller og skolebrød til rustikke brød og rundstykker med skikkelig håndverkspreg.

“Jeg har jobbet i bakeriet på Langhus i snart 30 år. Hver eneste dag tenker jeg på at de brødene jeg tar ut av ovnen skal bli så bra som mulig for menneskene som kjøper dem.”

Ricardo Figueroa, førstebaker

Ansvar fra jord til bord

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel.

Vi har i dag rundt 150 ansatte i Norge og i alt over 6.000 ansatte fordelt på 24 land. Les mer om Lantmännen Unibake globalt på lantmannen-unibake.com. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder.

Salg via grossist

Alle våre produkter selges kun via grossist. Når du har en brukerprofil hos en grossist, finner du våre produkter ved å søke på "Lantmännen Unibake" eller EPD-nummeret på produktet du ønsker. 

Baking i vårt blod siden 1880

Eid av bønder. Drevet av lidenskap for gode bakervarer og kjærlighet for bakerfaget. Brennende opptatt av innovasjon og nytenkning. Inspirert og motivert av fornøyde kunder. I over hundre år har vi sendt duften av nybakt ut i gatene. Vår historie strekker seg tilbake til 1880, da Viggo Schulstad fornyet bakeribransjen. Historien slutter aldri.

Gled deg til det vi serverer i morgen.