Bakerier i 16 land

+ 6.000 medarbeidere

+1 mia. EUR i omsetning

Fryst er ferskt

Vi leverer bake-off, altså frosne bakervarer, som du kan tine - og eventuelt heve og steke - hos deg. Slik kan alt fra store kantiner og hotellrestauranter til mindre kafeer og kiosken på hjørnet servere rykende ferske bakervarer når de vil. For fryst er ferskt! Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jakter innovative løsninger hver eneste dag.

“Jeg har vokst opp i et bakeri. For meg er det viktig å tilby godt bakverk til alle. Jeg jobber med å holde en balanse mellom kjente og kjære klassikere og å utvikle nye favoritter.” Gunnar Ragnarsson, fag- og utviklingssjef

To bakerier i Norge

Vi baker to tredjedeler av produktene vi selger selv her i Norge. På Langhus sør for Oslo har vi siden 1970 bakt pølse- og hamburgerbrød og er kjent blant lokalbefolkningen som Pølsebrødbaker'n. Bakeriet har stor grad av automasjon og dedikerte medarbeidere med opptil 30-40 års fartstid. Siden juni 2020 har vi også et moderne bakeri i Lier utenfor Drammen der vi lager vår egen surdeig og baker alt fra boller og skolebrød til rustikke brød og rundstykker i steinovn.

“Jeg har jobbet i bakeriet på Langhus i snart 30 år. Hver eneste dag tenker jeg på at de brødene jeg tar ut av ovnen skal bli så bra som mulig for menneskene som kjøper dem.” Ricardo Figueroa, førstebaker

Storhusholdning og dagligvare

Vi vil gi hele Norge følelsen av nybakt og baker derfor til både storhusholdnings- og dagligvaremarkedet. Gjennom merkevaren Lantmännen Unibake selger vi brødprodukter, søtbakst og pølse- og hamburgerbrød til hoteller, kantiner, restauranter, kafeer og andre serveringssteder i storhusholdningsmarkedet. I dagligvaremarkedet kan privatpersoner kjøpe fersk bakst fra fryseren gjennom merkevaren Hatting

Salg via grossist

Alle våre produkter selges kun via grossist. Når du har en brukerprofil hos en grossist, finner du våre produkter ved å søke på "Lantmännen Unibake" eller EPD-nummeret på produktet du ønsker. Du kan også benytte knappen "Kjøp hos grossist her" på produktsidene på nettsiden vår. Når du klikker på logoen til din grossist, tas du direkte til valgte produkt i innkjøpsportalen.

Lantmännen Unibake = folka våre!

Vi er en stolt lokal produsent av norskproduserte bakervarer med kompetente ansatte fra rundt 30 land. Totalt har er vi 160 kolleger fordelt på bakeriet og administrasjonen ved hovedkontoret på Langhus, bakeriet i Lier og salg i distriktene. To tredjedeler av ledergruppen er kvinner og mange har arbeidet i selskapet i 10, 20, 30 og 40 år.

Eid av bønder

Lantmännen Unibake Norway er en del av et ledende internasjonalt bakerikonsern med 6.000 ansatte og bakerier i 16 land som er eid av Lantmännen, et samvirkeforetak bestående av 20.000 svenske bønder. 

Les mer om Lantmännen Unibake globalt på lantmannen-unibake.com

Baking i vårt blod siden 1880

Eid av bønder. Drevet av lidenskap for gode bakervarer og kjærlighet for bakerfaget. Brennende opptatt av innovasjon og nytenkning. Inspirert og motivert av fornøyde kunder. I over hundre år har vi sendt duften av nybakt ut i gatene. Vår historie strekker seg tilbake til 1880, da Viggo Schulstad fornyet bakeribransjen. Historien slutter aldri. Gled deg til det vi serverer i morgen.