Julepannekake

Pannekake fylt med overskuddsmat. Her har vi brukt rester fra julemat.


(5 porsjoner)

  • 5 Pannekake uten sukker
  • 100g medisterpølse
  • 100g medisterkaker
  • 100g ribbe
  • 100g pinnekjøtt
  • 5 stk rosenkål
  • 100g tyttebær
  • 50g  majones
  • 15g sennep
  • 50g sukker

Her kan du bruke det du har til overs av mat. Kun fantasien stopper deg. Vi har her laget et forslag på overskuddsmat fra julebuffeen.

Julepannekake passer selvfølgelig inn på julemenyen. Med fokus på matsvinn, er dette den ultimate oppskriften.

  1. Bruk det du måtte ha tilgjengelig av medisterkake, medisterpølse, ribbe eller pinnekjøtt. Varm det opp sammen med litt rosenkål.
  2. Lag sennepsaus av majones og sennep. Rør sukker og tyttebær sammen. 
  3. Fordel alle ingrediensene på den ene halvdelen av pannekaken og brett over den andre halvdelen.