The vegetarian butcher's burger

Den myke og luftige krummen i grove hamburgerbrød gjør at den tåler godt med spreads på. Her har du fått et kick med smaken av green curry dressing. Kålen passer godt til karrien og squashen trekker til seg smaker godt,  mens sukkerertene bidrar med sødme og sprø crunch.


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 grove hamburgerbrød
  • 5 plantebaserte burgere
  • 150 gram svartkål
  • 50 gram sukkererter
  • 1/2 squash
  • Green currydressing

__________________________

Dette trenger du til green currydressing

  • 1 dl  rømme
  • 1 dl majones
  • 2 ss green curry pasta
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Rist burgerbrødene i en panne
  2. Smør grønn currydressing på bunnen
  3. Rens svartkål ved å fjerne stammen i midten. Skjær kålen i passe store biter og stek i panne med veldig lite olje. Smak til med nykvernet pepper og salt
  4. Snitt sukkerertene og skjær squashen i strimler
  5. Stek burgeren og legg burgen opp på green currydressingen
  6. Topp med svartkål, sukkererter og litt squash
  7. Legg på burgerbrødets topp

__________________________

Slik lager du green currydressing

  1. Stek green curry pasta lett i en panne og avkjøl
  2. Bland pasten med majones og rømme.
  3. Smak til med salt og pepper.

0,001