Blings med pepperroastbiff og løkmarmelade

Blings med pepperroastbiff og løkmarmeladet, saltet sopp og aioli


(5 porsjoner)

  • 5 skiver Alpebrød twist
  • 15 skiver pepperroastbiff
  • 5 g saltet sopp
  • 5 cherrytomater i båter
  • 40 g kløverspirer

Løkmarmelade

  • 1 sjalottløk
  • 1 ss klarnet smør
  • litt honning
  • salt og pepper

Aioli

  • 150g majones
  • 1/2 kinesisk hvitløk
  • 1/2 lime
  • salt og pepper

Slik gjør du nydelige brødskiver.

Løkmarmelade

  1. Smelt smøret og fres løken i en panne, la det koke på svak varme til løken er gyllen og fin.
  2. Smak til med salt, pepper og litt honning.

Aioli

  1. Finhakk hvitløken og rør hvitløk og majones sammen.
  2. Tilsett saften fra limen og smak til med salt og pepper.

Anretning

  1. Smør aioli på brødskiven legg deretter på kløverspirer utover hele skiven.
  2. Legg på tre skiver pepperroasbiff, topp med løkmarmelade og saltet sopp. Pynt med cherrytomater.

Prøv også disse produktene til:

Landbrød fribakt 

Landbrød stort

Landbrød gigant