Blings av surdeigsbrød

Dobbel blings med egg og asparges. Passer utmerket å lage på brød som er til overs fra dagen før.


(10 porsjoner)

  • 20 skiver landbrød stort 
  • 10 store egg
  • 50g smør
  • 60g hakket gressløk
  • 30 asparges

 

Slik lager du blingsene.

  1. Stek brødskivene i en panne eller i ovn med litt olivenolje for å få en sprø overflate.
  2. Smør skivene med et godt lag smør. Ha på et speilegg.
  3. Del aspargesen i to og rist dem i litt olivenolje og flaksalt for så å legge dem på skivene.
  4. Strø over hakket gressløk og topp med en brødskive.

Tips:
Her kan du fint legge med noen skiver bacon eller sprøstekt spekeskinke og pynte med litt revet parmesanost i stdet for gressløk.

Prøv også disse produktene til:

Speltbrød 
Surdeigsbrød skåret
Surdeigsbrød skåret levain