Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Rugbrød med sopp, spinat- og parmesankrem
Dette trenger du
- 5 skiver rugbrød
- 250 gram sopp
- 150 gram spinat og parmesankrem
- 125 gram crispy potetstrimler
- 10 gram bladpersille
- 50 gram revet parmesan
- 25 gram smør
- 5 gram sakura karse
- 5 stk salatblader
__________________________
Dette trenger du til spinat og parmesankrem
- 75 gram spinat
- 25 gram parmesan
- 50 gram rømme
- 5 gram kinesisk hvitløk
- 25 ml olivenolje
- salt og pepper
Dette trenger du til crispy potetstrimler
- 75 gram bakepoteter
- salt og pepper
Slik gjør du
- Stek rugbrødet som anvist på kartong
- Stek soppen i en tørr panne, tilsett smør og stek til det blir gyllent
- Ha i finhakket bladpersille mot slutten av stektiden og smak til med salt og pepper
- Dander brødskivene med salatblad, stekt sopp, parmesankrem, crispy potet og topp med sakura karse
__________________________
Slik lager du spinat- og parmesankrem
- Finhakk hvitløk
- Ha olivenolje i en stekepanne, fres hvitløk og spinat sammen
- Ta hviløk og spinat i en blender og bland til en fin masse
- Tilsett revet parmesan og bland videre
- Spe inn resten av olivenoljen
- Stivpisk rømmen og bland i spinat og parmesanblandingen
- Smak til med salt og pepper
- Hell blandingen over i en sprøytepose
Slik lager du crispy potetstrimler
- Riv poteten i strimler
- Legg de i isvann i cirka en time, bytt vann et par ganger
- Tørk potetene på et tørkepapir
- Friteres på 170 grader til de får lett farge før de tas opp og legges på papir