Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Rundstykke med rekecocktail
Rekecocktail er en klassisk forrett fra 70- og 80-tallet og som nå er på full vei tilbake på norske menyer. Vi har valgt å lage en liten vri på serveringen ved å legge rekecocktailen på ett nystekt rundstykke med valme- og solsikkefrø.
Dette trenger du
- 5 stk rundstykke valmuefrø og solsikkekjerner (EPD 6722912)
- 125 gram cocktailsaus
- 200 gram ferskpillede reker
- 200 gram Isbergsalat
- 100 gram avokado
- 100 gram små tomater
- spiselige blomster
__________________________
Dette trenger du til Cocktailsaus
- 75 gram majones
- 15 gram sriracha majones
- 25 gram ketchup
- 5 gram rød paprika
- 5 gram kajennepepper
- 1 ss sitronjuice
- 1 ss cognac
- salt og pepper
Slik gjør du
-
Tilberede rundstykket som anvist på kartongen og del i to
-
Kutt opp salat, skjær avokado og tomat i biter
-
Legg grønnsakene på rundstykkets bunn
-
Legg på ferskpillede reker
-
Topp med cocktailsaus
-
Pynt med spiselige blomster og karse om ønskelig
__________________________
Slik lager du cocktail saus
- Ta majonesen i en bolle
- Tilsett Sriracha majones, ketchup, røkt paprika og kajennepepper og bland godt
- Smak til med sitronjuice, cognac, salt og pepper