Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
                    Rundstykke med rekecocktail
Rekecocktail er en klassisk forrett fra 70- og 80-tallet og som nå er på full vei tilbake på norske menyer. Vi har valgt å lage en liten vri på serveringen ved å legge rekecocktailen på nystekt rundstykke med valme- og solsikkefrø.
Dette trenger du
- 5 stk rundstykke valmuefrø og solsikkekjerner (EPD 6722912)
 - 125 gram cocktailsaus
 - 200 gram ferskpillede reker
 - 200 gram Isbergsalat
 - 100 gram avokado
 - 100 gram små tomater
 - spiselige blomster
 
__________________________
Dette trenger du til Cocktailsaus
- 75 gram majones
 - 15 gram sriracha majones
 - 25 gram ketchup
 - 5 gram rød paprika
 - 5 gram kajennepepper
 - 1 ss sitronjuice
 - 1 ss cognac
 - salt og pepper
 
Slik gjør du
- 
Tilberede rundstykket som anvist på kartongen og del i to
 - 
Kutt opp salat, skjær avokado og tomat i biter
 - 
Legg grønnsakene på rundstykkets bunn
 - 
Legg på ferskpillede reker
 - 
Topp med cocktailsaus
 - 
Pynt med spiselige blomster og karse om ønskelig
 
__________________________
Slik lager du cocktail saus
- Ta majonesen i en bolle
 - Tilsett Sriracha majones, ketchup, røkt paprika og kajennepepper og bland godt
 - Smak til med sitronjuice, cognac, salt og pepper