Verdensnyhet i Norge.
Det firkantede brødet kombinerer smaken av indisk
naan med den praktiske formen og brukervennligheten til folkefavoritten pitabrød. Sprø utenpå, myk inni.
Antall i kartong 30 stk (15x2)
Håndtering og bakeinstruksjon
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Naantabrødet tines i romtemperatur i ca. 15 min. Varmes i forvarmet ovn på 200°C i 3-4 minutter. Nytes på farten eller som tallerkenrett.
Holdbarhet etter opptining: 2 dager.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
236 kcal
-
Energi (kJ)
988 kJ
-
Fett (g)*
1.4 g
-
- hvorav mettet fett*
0.0 g
-
Karbohydrater (g)*
47 g
-
- hvorav sukkerarter*
5.4 g
-
Kostfiber (g)
3.0 g
-
Protein (g)*
7.8 g
-
Salt (g)*
0.80 g
Ingredienser
Allergener: Korn som inneholder gluten
.
Kan inneholde spor av Sesamfrø
,
Soyabønner
.
Produksjonsland: Israel