Pizzasnurr 100g

Artikkelnummer: 201589
Nettovekt (gram): 100
EPD nummer: 6204267

6204267 Pizzasnurr deig ferdig med ost og uten ost low
Bakt i bakeriet vårt i Lier og egner seg supert som mellommåltid. Den er bakt med fermentert hvetekli for å gi økt grovhet, fiber og metthetsfølelse. Fylt med vegetarisk kjøtterstatning og tomatsaus. Anbefales å toppe med ost før steking. Leveres som ferdig deig og skal kun tines, heves og stekes før servering.

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Tines på brett med bakepapir over natten på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast eller trallehette (for å hindre uttørking av bollene). Heves i heveskap cirka 40-45 minutter ved 37 grader og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse (3-5 timer) tildekket med plast. Legg på en osteskive på hver pizzasnurr. Forvarm ovnen og steke snurrene på cirka 165 grader i 9-11 minutter. Ved eldre ovn stekes de ved 175 grader. Pizzasnurrene bør avkjøles 10-15 minutter før de eksponeres på fat, kurv eller i pose.

Holdbarhet

270

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 231 kcal
  • Energi (kJ) 968 kJ
  • Fett (g)* 4.5 g
  • - hvorav mettet fett* 0.7 g
  • Karbohydrater (g)* 35.7 g
  • - hvorav sukkerarter* 4.6 g
  • Kostfiber (g) 3.5 g
  • Protein (g)* 9.4 g
  • Salt (g)* 1 g
Ingredienser

HVETEMEL, vann, pizzafyll 13% (tomat, vann, HVETEPROTEIN, sukker, eddik, modifisert maisstivelse, salt, potetfiber, hvitløk, oregano, løk, fortykningsmiddel (E415, E412), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202, E211), cayennepepper, gjærekstrakt, anis, fennikel, aroma (oregano), ekstrakt (merian)), HVETEKLI, vegetabilsk olje (raps), KJERNEMELK, gjær, sukker, salt, HVETEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase), emulgator (E471, E472e), melkesyrekultur, surhetsregulerende middel (E170), antioksidant (E300), enzym (HVETE).
Allergener:

Melk

,

Korn som inneholder gluten

,

Hvete

.
Kan inneholde spor av

Sesamfrø

,

Soyabønner

,

Mandel

.
Produksjonsland: Norge
BAKT I NORGE