Bakt i bakeriet vårt i Lier og egner seg supert som mellommåltid. Den er bakt med fermentert hvetekli for å gi økt grovhet, fiber og metthetsfølelse. Fylt med vegetarisk kjøtterstatning og tomatsaus. Anbefales å toppe med ost før steking. Leveres som ferdig deig og skal kun tines, heves og stekes før servering.
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tines på brett med bakepapir over natten på kjøl, eller i romtemperatur 3-4 timer. Dekkes til med plast eller trallehette
(for å hindre uttørking av bollene). Heves i heveskap cirka 40-45 minutter ved 37 grader og fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse (3-5 timer) tildekket med plast. Legg på en osteskive på hver pizzasnurr. Forvarm ovnen og steke snurrene på cirka 165 grader i 9-11 minutter. Ved eldre ovn stekes de ved 175 grader. Pizzasnurrene bør avkjøles 10-15 minutter før de eksponeres på fat, kurv eller i pose.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
231 kcal
-
Energi (kJ)
968 kJ
-
Fett (g)*
4.5 g
-
- hvorav mettet fett*
0.7 g
-
Karbohydrater (g)*
35.7 g
-
- hvorav sukkerarter*
4.6 g
-
Kostfiber (g)
3.5 g
-
Protein (g)*
9.4 g
-
Salt (g)*
1 g
Ingredienser
Allergener: Melk
,
Korn som inneholder gluten
,
Hvete
.
Kan inneholde spor av Sesamfrø
,
Soyabønner
,
Mandel
.
Produksjonsland: Norge