Nyhet!

Steinovnsbakt Gresskarbrød 750g

Artikkelnummer: 201186 Nettovekt (gram): 750
EPD nummer: 6833131

Halvgrovt steinovnsbakt gresskarbrød med 27% grovhet. Bakt med surdeig og stekt i steinovn med bakeriet i Lier. Toppet med gresskarkjerner. Det lettstekte brødet tines før steking. 9 brød per kartong.

  • Lettstekt så du har rykende fersk bakst etter få minutter i ovnen
  • Holdbarhet 3 dager i romtemperatur og inntil 7 dager på kjøl før steking innpakket i plast
  • Rustikt håndverkspreg tar seg godt ut på buffeten
  • Bakt ved vårt bakeri i Lier (med egenprodusert surdeig) og stekt i steinovn

Håndtering / tilberedning

-18° eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. Fryst vare oppbevares ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint tilstand: 3 døgn i romtemperatur innpakket i plast før steking.

Ingredienser

Vann, HVETEMEL, FULLKORNSHVETEMEL (14,7%), RUGMEL, gresskarkjerner, (7,2%) surdeig (HVETEMEL, vann), solsikkekjerner, brune linfrø, HVETEGLUTEN, BYGGMALT ekstrakt, salt, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, røstet BYGGMALTMEL, spisskummen, maltet HVETEMEL, enzym (HVETE).

Allergener

Inneholder:

Bygg, Rug, Hvete

Kan inneholde spor av:

Korn som inneholder gluten , Melk, Mandel, Sesamfrø, Soyabønner

Produksjonsland: Norge

Holdbarhet (dager)

456

NO - Bakt i Norge NO - Brodskalan grovhet 26-50 NO - Vegansk

Næringsinnhold per 100g


  • Energi (kJ) 1109 kJ
  • Energi (kcal) 266 kcal
  • Fett (g)*
    - hvorav mettet fett*
    7.9 g
    1.2 g
  • Karbohydrater (g)*
    - hvorav sukkerarter*
    35.2 g
    1.1 g
  • Kostfiber (g) 6.9 g
  • Protein (g)* 10.9 g
  • Salt (g)* 1 g

Tilgjengelig hos grossist


  • Asko Servering 6833131
  • Dlvry 6833131
  • Kolly 6833131
  • Millum 6833131
  • Servicegrossistene 6833131