Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining,
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Smaksrikt, steinovnsbakt müslibrød med 52% grovhet. Bakt med surdeig og kanel, fylt med eplebiter, solsikkekjerner og linfrø og toppet med valmuefrø, sesamfrø og havregryn. Stekt i steinovn ved bakeriet i Lier. Det lettstekte brødet tines før steking. 9 brød per kartong.
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining,
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Havre, Sesamfrø, Hvete
Korn som inneholder gluten , Melk, Mandel, Soyabønner
456
| Type | Artikkelnummer | GTIN |
|---|---|---|
| Case | 201332 | 07020712024609 |
| Pallet | 201332 | 07020712024616 |