Ferdigstekt og sammenbakt steinovnsbakt grovbrød. Bakt med surdeig av hvete og uten hele korn. Grovhetsprosent 54
Håndtering og bakeinstruksjon
Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. For ekstra sprø skorpe kan brødet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C 4-6 minutter fra tint tilstand.
Holdbar tint tilstand: 3 døgn i romtemperatur
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet er ferdig stekt og skal kun tines. For ekstra sprø skorpe kan brødet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C 4-6 minutter fra tint tilstand.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
225 kcal
-
Energi (kJ)
927 kJ
-
Fett (g)*
1.7 g
-
- hvorav mettet fett*
0.4 g
-
Karbohydrater (g)*
38.7 g
-
- hvorav sukkerarter*
1 g
-
Kostfiber (g)
5.7 g
-
Protein (g)*
9.7 g
-
Salt (g)*
0.9 g
Ingredienser
Allergener: Bygg
,
Rug
,
Hvete
.
Kan inneholde spor av Melk
,
Sesamfrø
,
Soyabønner
,
Mandel
.
Produksjonsland: Norge