FEIL!
--------------

FEIL FORDI: Bake-off-bakervarer er alltid ferske siden man tilbereder dem når man trenger dem. Når vi har bakt og kunden steker, blir kvaliteten lik hver gang. 

Bake-off er ofte ferskere

Boller og brød fra bakeren stekes ofte midt på natten, mens bake-off-bakervarer tines og stekes når de skal spises. 

At bakejobben er gjort, betyr også at alle – faglært eller ei – kan tilberede kvalitetsbakervarer.

Alle brødprodukter bakt i Lier stekes i steinovn, som kombinert med surdeig i deigen gir god saftighet og holdbarhet. Surdeig forsterker også smaken, gir holdbarhet og struktur og er godt for fordøyelsen.

Vårt innovasjonsteam jobber kontinuerlig for å bedre kvalitet og holdbarhet uten bruk av  konserveringsmidler. Samtidig brukes markedsinnsikt og data til å utvikle tidsriktige bakervarer slik at kundene våre alltid kan servere rykende fersk bakst i tråd med forbrukerbehov.